resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4511
    kerem aktürkoğlu kendisinden daha iyi, modern ve galatasaray'ın futboluna daha uygun bir futbolcu. geçen sene de böyleydi ama erden bey bir şov uğruna senede 20 gol katkısı veren, ön alan presine katılan ve boş alan koşularıyla sürekli rakip savunmayı yoran, genç ve yerli bir oyuncunun da üstünde baskı kurmak pahasına zaha'ya milyonlar bağladı. galatasaray'ın hiç ama hiç ihtiyacı yoktu. geldiği gün yazdım, birkaç ergen irisi tarafından fenerbahceli bile ilan edildim.

    kabul etmek istemeyebilirsiniz ama zaha, premier ligin halil akbunar'ı, hurşut meriç'idir. ama kendini ronaldo sanıyor. ronaldo idiyse manchester united'da oynasaymış. ama orada da suçlu david moyes'ti... asla kendisi suçlu değil.

    hayatında üç tane falan avrupa maçına çıkmış, bir kere şampiyonluğa oynamamış adama dünya yıldızı muamelesi çeker, ne ihtiyacınız ne de oyun tarzına uyumu varken o parayı verirseniz sonuç bu olur. her gün kaprisini çekersiniz. kendisinden daha verimli oynayan takım arkadaşları da sürekli el kol görür sahada.

    hagi, sneijder, drogba görmüş formaya yıldız diye getirdiğiniz adamın galatasaray'dan önce iki kupası mi ne var, avrupa maçı yok, büyük takımdan ise sepetlenmiş. şu an galatasaray'ın en çok kazanan ikinci oyuncusu. bu arada elinizdeki yerli yıldızı küstürdünüz, mevkisinden ettiniz. cok akıllıca ve vizyoner bir hareket.
App Store'dan indirin Google Play'den alın