• 71
    https://gss.gs/Iem.png
    aksini söyleyen insanlara paranoyak muamelesi yapmaktan vazgeçmek lazım. sadece ifşa oldular, fatih altaylı dile getirdi dedikoduları diye. al şampiyonlar ligine gitme maçında, kaç tane açık bilet var maç gününde.

    bu maça herkes gelir, zaten boş olmaz. böyle ezber yürüte yürüte, rant çetelerinin eline fırsat veriyorsunuz. geçen sene beşiktaş maçında kız arkadaşım ameliyat oldu. saatlerce devir açık bekledim passolig üzerinde. en az 5-6 saat devir açık haldeydi. insanlar bilet diye kıvranırken ben passolige devir ettiğim halde, kimse almadı. maça birkaç saat kala da karar verdim gittim maçı izledim. %100 kombine var, her maç full ezberi yanlış bir ezber. 50 bin kişinin içinde. hasta olan, ameliyat olan, kaza geçiren, uçak kaçıran, acil işi olan illa yüzlerce kişi vardır.

    bak ne diyorum, saatlerce bekledim. passo uygulamasından açık hale getirdim. sistemi bilmiyoruz ki, belki bizim oradan açık hale getirdiğimiz bilet, passo üzerinden değil, başka mecralarda fahiş fiyatla alıcı bekliyor. bunu açıklaması gereken yönetim. başkan diyor ya elinde kanıt olan gelsin. ben maçı söylüyorum. kombinemin yerini de söylerim çok istiyorsa. 5 saat açık bir bilet nasıl devir olmaz, tüm kayıt kuyut yönetimin, passonun elinde.

    malum siyasi partinin, rezillik vuku bulduğunda yaptığı, akıl dışı açıklamalar gibi açıklamalar yapıp, kulübü küçük düşürmeyin. en uyduruk lig maçında bile bir tane bilet passo üzerine düşmüyorken, nasıl şampiyonlar ligi maçında 100lerce açık bilet olur maç günü, ilk önce bunu açıklasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın