resim
Sofyan Amrabat
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Fas
  • 425
    türkiye'de fırtınalar estirebilmesi için tamamen defansif oynayan, kapanarak sonuç almaya çalışan bir takıma gitmesi gereken futbolcu.

    galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş gibi birbirleriyle oynamadıkları sürece ligde hiçbir maça temkinli çıkmayan takımlarda oynayabilecek bir profil değil.

    fiorentina'da da takımın ofansif kimliği benimsemesi yüzünden hiçbir şey oynayamamıştı. 2022 dünya kupası'nda ölümüne kapanan fas'ta bu yüzden iyi futbolcu zannedildi.

    2024/25 sezonu başında fiorentina'da çok iyi olduğundan değil tıpkı mevcut galatasaray yönetimine benzer bir yönetim olduğu ve gereken bölgelere ısrarla takviye yapılmadığı için ilk 11'de oynuyor. takım son maça üç stoperle çıktı. üçlüden iki tanesini oluşturan ranieri ve biraghi aslen sol bek olan oyuncular. ranieri, hakan balta misali son yıllarda sol stopere evrilmişti zaten ama biraghi kadar ligin en istikrarlı sol beklerinden birini stoper oynatacak kadar saçmalamış bir takım fiorentina.

    o yüzden referansınız bu sezon ilk 11'de devam etmesi olmasın yani. fiorentina, şu an galatasaray'dan bile saçma olan tek takım olabilir büyük liglerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın