resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12981
    olası bir ayrılığında bu günleri mumla arayacağımızı herkes biliyor ama kibir çok kötü şey. okan buruk'a kibirli diyorlar iki senedir başımızda bir kere kibirli bir hareketini göremedim.

    dediğim gibi olası bir ayrılığında bu günleri çok arayacağımızı herkes biliyor ama kibir. insanı yaradana isyan ettirecek seviyeye getiren, inkar ettiren kibir.

    galatasaray şımarıkları da kibirlileri de sevmez. ben de sevmiyorum. okan buruk'u çok seviyorum. galatasaray'a yakışan piyasadaki tek futbol adamı. arka planda birileri kuyusunu kazıyor. umarım o kazdıkları kuyuya kendileri düşer de çıkacak yol bulamazlar.

    adamın iki ayda motivasyonu yok oldu bunu nasıl göremez kimse ben anlamıyorum. oysaki şampiyonluk sonrası nasıl da umutlu konuşuyordu. bilemezdi böyle bir yönetimle sınanacağını. herkes transfer sezonu başında cenk ergün, ibrahim hatipoğlu, dursun aydın özbek olası başarısızlıkta ilk suçlular derken bir anda ilk suçlu okan buruk oldu. bunu o gün yönetimi savunanlar daha belirgin yapıyor. hala yönetim savunup okan buruk'a saldıranlar da mevcut.

    fakat hocam bunu da sen istiyorsun bir yerde malesef. hala orta saha diye diretmiyorsun hala doğru beki aldırmıyorsun. olmaz böyle.

    neyse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın