resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12935
    kimse hocanın başarılarını görmemizlikten gelmiyor ama 2 senedir hiç bir final maçını da kazanamamız da bi tesadüf olamaz.

    kendisine yöneltilen sorudaki bütün maçlar final maçıydı, hepsini de kaybettik. kimse ligde neden hatayspora kaybettin diye sormuyor sonuçta. verdiği cevap çok açık bir şekilde sorudan kaçmak için verilmiş. futbol bu tabii ki kazanırsın, kaybedersin, berabere kalırsın. ama kazanmamız gereken hiç bir final maçını da kazanamadık. bu sorunun gelmesi çok doğru cevap çok yanlış.

    bence eleştirmek ve bu soruları sormak için en doğru zaman. iş işten geçtikten sonra cl’den elenip, lig yarışından kopunca eleştirsek ne olacak. giden gitmiş olacak.

    takımın çok açık sorunları var. defans hattımız çok kötü, beklerimiz kötü, orta sahamız torriera haricinde başsız tavuk gibi, kanatlarımız aksıyor. ne oyunumuz oturdu, ne takımın performansı, ne futbolcuların kondüsyonu. şimdi eleştirilmeyecek de ne zaman eleştirilecek? eleştireceksin ki hataların farkında olsun, düzeltip geliştirmeye çalışsın. ismail kartal gibi başarılarımızı görün diye cevaplar vermenin hiç bir yapıcı tarafı yok.

    biz ne galatasaraylar gördük sparta prag’ı, young boys’u, kopenhag’ı havada karada dümdüz edecek, ki okan buruk da bu takımların bir parçasıydı oyuncu olarak. kimsenin skor taraftarlığı yaptığı yok ama takım ruhsuz oynadığında, sistemsiz oynadığında, azıcık fizik gücü yüksek takımlara karşı dağıldığında, hiç bir organize atak geliştiremediğinde tabii ki eleştirilir.

    kimse galatasaray’ın ve ya okan hoca’nın başarısız olmasını istediği için eleştirmiyor, takımın daha iyi olmasını istedikleri için eleştiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın