resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12934
    daha önce de söyledim hocaya icardi gibi kafa izni lazım. cidden 2 hafta verelim gitsin takılsın ali yiğit'le bi yerlerde. irfan hoca ve ispanyol cidden idare eder valla bak.

    kimsenin hocanın 2 yıllık lig dominasyonuna bişey dediği yok, hatta omuzlarda taşındı neredeyse bunlar yaşandığı için. ama sen 17 maçlık seriden filan bahsediyosun hoca. demek ki sen türkiye'nin city'si, real'i olmuşsun öyle değil mi? en azından biz öyle olduğunu ya da olacağını düşündük kusura bakma.

    ama bu tarihin en pahalı galatasaray'ı şampiyonluk maçında 10 kişi rakibine pozisyona giremiyorsa, büyüklüğü kalmamış diğer rakibinden 5 yiyorsa, ligde toplama takımları 2 maçta ezemiyorsa, hedef eleme maçında young boys gibi bir takımdan ilk yarıda 5lik olmadık diye dua ediyorsak ve bunlar üst üste oluyorsa bırak da bi eleştirelim ya. kimsenin sana 2 senedir bişey yapamadın dediği yok. takımda yapısal bi sorun var daha iyisini yapmalıyız diyoruz. 8 numara lazım deniyor diye dalga geçmiş. evet lazım hoca, evet lazım hatta 6 numara lazım. burnunun dikine gidersen hem senin hem takımım adına üzüleceğim. başlattığın güzel projeyi yalvarıyorum inatlarınla, takıntılarınla böyle sonlandırma.

    yarın umarım güzel geçer. maalesef bu açıklamalar ile pek ümidim kalmadı. umarım o gruba kalırız, umarım o maddi gelir ve prestij elimizin altından kaymaz. umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın