resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12933
    ben nasıl galatasaray muhabiri olabilirim arkadaşlar? ciddi soruyorum, dm’lerinize talibim.

    beni bu raddeye getiren düşünce: parçalı aşkı, twitter sayfasının admin’iyim. yazık cidden şu verdiğimiz savaşa.

    --- alıntı ---
    https://x.com/...082159334355259?s=46
    --- alıntı ---

    buraya gelen yanıtlara bakarsak, bir kısım ne izlediğini dahi bilmiyor, sonra ben buraya “bayern münih’ten gerideyiz” diye yazınca sevgili moderatörler bana dm atıyor. renktaşlarımdan “bayern taraftarısın, bavaria formuna git” diye dm alıyorum. bugün okan buruk’da söyledi, şimdi ben ‘bayern’i tutuyorum’ diye yazsam ne diyeceksiniz? biz juventus’uz da benim mi haberim yok?

    ayrıca buraya yazdığım hiçbir şeyi sizler için de yazmıyorum, bu kültürü bir evlada bırakırken anı kalsın diye yazıyorum. canımdan parça bir minik aslanı formasıyla ali sami yen’e götürdüğüm ve bir ömrü galatasaray’ıma kazandırdığım gün; bana göre bayrağı teslim etmiş olacağım. tüm çabam hayatta sahip olduğum en iyi kültür mirası için, canım galatasaray’ım.

    çeyrek asırdan biraz daha uzun süredir galatasaray’lıyım. hayatım galatasaray benim, ben hiç gitmediğim bir coğrafyanın takımını vahiy gelerek mi desteklemeye başladım? galatasaray ismini daha ileriye taşıyacaksa dediğim gibi ben galatasaray muhabiri olmak istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın