resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12920
    bugün verdiği demeçte "birkaç maça takılıp kalıyorsunuz, sonuç itibariyle 2 defa şampiyon oldum. maç maç gidilecekse hiçbir şey sizi mutlu etmez" demiştir.

    bunda anlaşılmayacak, ruh hali üzerinden çıkarım yapılacak bir şey yok. yönetime duvar oluyor gibi hamzaoğlu travmasına sebep yok.

    iyi ki 2000'lerin sonuna kadar internet denen herkesin bir bok bilmediği halde salya sümük saçmaladığı ortam yok demiştir. 1996'da fenerbahçe'den kendi evinde 4 yiyen fatih terim o akşam gitmişti. ertesi yıllarda yine deplasmanda 3-1'ler, 3-2'ler havada uçuşurken, sami yen'de son dakikada bolic'in golü sonrası 2-2 biten maçlar varken, 2 ay sonra uefa kupası alacak takım yine kendi evinde johnson'un uzay zamanı büken şutu sonrası 1-0 yenilmişken o takımın s... medik bir kulak arkası kalırdı. neticede o takım 4 sene üst üste şampiyon olup da uefa ve süper kupa alamazdı. neden? çünkü kendi evinde 7-8 atması gereken maçta fenerbahçe'ye yenilmiş, türkiye kupası maçında bjk'ye yenilmiş, içeride trabzon'dan 5 yemiş, vanspor'a son dakika golüyle beraberlik vermiş beceriksiz, kendini beğenmiş, yönetim koruyucusu fatih terim vardı. göndermeliydik aq! nasıl olur da şu maçları kazanamaz...

    dahası ligde bilmem kaç deplasman maçı (galiba 10 küsür) kazanamayan 2001-2002 lucescu'su döneminde henüz şubat ayında yolları ayırmış 5. yıldızı takamamıştık. niye? çünkü lucescu fenerbahçe'ye kaybetmişti, deplasmanlarda kazanamıyorduk, en fazla 2. deplasman maçında yollamalıydık. kim s...r 3. yıldızı lan...

    maç maç bakan, istediği maçta galibiyet alamayan kesime gerektiği gibi cevap vermiştir. gerçekten bazılarına bazı şeyler çok fazla. fenerbahçe taraftarı gibi 20 yıl kendi evimizde galatasaray'a yenilmeyelim de varsın şampiyon olmayalım diyen kişilere benzer profile denen şeyler bunlar.

    şu an ceketini alıp gitse bu sene en fazla 5. oluruz. bunun sebebi okan buruk çok başarılı diye değil sayın izleyiciler. iyi kötü oturmuş bir kimya var, bu takım daha toparlanır merak etmeyin. ligin 3. haftası gelmeden sebepsiz yere hoca değiştirirsen ben şampiyonluğu hediye edeceğim diyorsundur. ne zannediliyor anlamıyorum... okan buruk gidince daha güzel mi oynayacağız? ne bekliyorsunuz hayret gerçekten hayret. yarın young boys'a elense bile "gitsin" diyen ya bu takımı tutmuyordur ya da kibirli biridir.

    ne olursa olsun limana bu adam taşıyacak. başarısızlığın geleceğini göre göre okan buruk gitsin diyen birisi bu takımı kendi oyuncağı sanıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın