resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12914
    garip ve tehlikeli bir ruh hali içerisinde olduğunu üzülerek takip ettiğimiz galatasarayımızın başarılı teknik direktörü.

    bugünkü basın toplantısında söyledikleri, her soruya verdiği gergin cevaplar... belli ki bir sorun var. galatasaray başarısız algısını kırmaya çalışıyordur belki ama bunun en iyi yolu yarın akşam net bir galibiyetle adımızı yine ait olduğumuz yere yazdırmaktan geçiyor.

    olası bir aksi sonuçta zaten herkes sırada bekliyor.

    benim aklıma gelen şey hocanın transfer beklentisinin olduğu ancak yönetimin bu konuda şampiyonlar ligini öne sürdüğü halde güven vermiyor oluşu.

    şunu da belirtmek isterim ki fatih terim gibi kulüp içinde özgül ağırlığı çok yüksek bir karakter değilseniz ulu orta yönetime de sallayamıyorsunuz. bunun verdiği bir ruh gerginliği olabilir.

    ben ayrıca hocanın elinin euro ve copa america 2024'ten dönen milli oyuncular ve geç form tutan (bu planlı da olabilir.) +30lar yüzünden de rahat olmadığını düşünüyorum.

    yarın adımızı şampiyonlar ligine yazdırırsak kara bulutlar bir nebze dağılır ve önümüzü net görürüz.

    ben şahsen şimdilik takımın bu sezonki futbol karakteri ve oyun gücü ile ilgili okan buruk üzerinden yorum yapmak istemiyorum.

    son söz: yarın için canı gönülden başarılar diliyorum ona ve tüm takıma. iyi oyun filan da beklemeden isterse futbol şansıyla olsun, galip gelen galatasaray olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın