resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12903
    kısmi haklı kısmi haksız açıklamaları olan teknik direktörümüz. yani öyle bir eleştiriyoruz ki akıl almaz. hedef maçlarını kazanamıyor kısmıyla başlayalım.
    molde maçları bence kötüydü
    ilk kophenag maçında ilk maçta yarım saatte takımın 3 atması gerekirken kendi elimizle maçı verdik. burada daha fişi çekecektik zaten.
    ikinci kophenag maçı etkisizdik ancak rakip 1.30 xgden gol üretirken biz 1,56 xgden gol üretemedik bu maç bence de iyi değildi.
    fenerbahçe deplasmanı, icardiye yapılan boks es geçildi golsüz berabere döndük. penaltımız verildi mi verilmedi burada hocada değil bize rahatça dokunulmasına izin veren yönetimde suç.
    ilk prag maçı etkisiz oyunla da 3-2 kazandık. bu maç da molde maçına benzer geçti ancak takımın kazanma alışkanlığı vardı.
    ikinci prag maçı 70. dakikada kaan ayhan kırmızı kart görene kadar turu vereceğimizi düşünen var mıydı? yine de kötü kaybettiğimiz için taraftar kötü karşılıyor anlarım.
    kendi evimizdeki fenerbahçe maçı, evet kötü oynadık ama yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına herkes rehavet içindeydi. yediğimiz golde de çok bariz itme varken hakem yine bizi yedi yönetim yine ses çıkarmadı sonrası rezillik diz boyu.
    bu seneki beşiktaş maçı ise tüm bu saydıklarım arasındaki en büyük hezimet, büyük hayal kırıklığı.
    hoca formsuz bir dönemde buna katılıyorum ancak öyle bir eleştiriliyor ki mecburen bunları yazmak zorunda kalıyoruz. bir arkadaş da yazmış ismail kartal da mağlubiyet yüzü görmedi diye. arkadaşlar fener'in kaybetmesi gereken maçları nasıl kaybetmediğini ve bizim zar zor kazandığımız maçlarda nasıl katledildiğimizi yazmayalım burada tekrar bence.
    ben geldiğimde bu takım 13.ydü demesi de bu yüzden bence. erden timurdan sonra okan hocayı da yollarsak ne olacak sizce? dursun özbek igor tudor gibi birini getirecek. gelen hoca icardi disiplinsiz, mertens yaşlı diyecek futbolcular küsecek. mobbing zaten şu an bile yapılıyor. sonra galatasaray'da kaos.
    hocayı eleştirmem gerekirse de ilk yılındaki yaptığı analizleri bu sene de yapmasını diliyorum. bunun dışında rakip ceza sahasından değil de ikinci bölgeden presi başlatması durumunda kalemizde daha az pozisyon göreceğimizi düşünüyorum. kendisi kıymetli bir teknik direktör umarım bizi bu cendereden çıkarıp güvenli limana yanaştırır. lig zaten uzun maraton orası çok şeye gebe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın