• 19
    kendisine yöneltilen soruda kimse kendisine başarısız demedi. sadece hedef maçlarda alınan skorlar ve kötü oyunlar üzerine bir soru yöneltildi. bu soruya hiç hocadan beklemediğim bir şekilde cevap geldi.

    iki senedir galibiyetlerden sonra bile gelişmemiz lazım, bugün iyi değildik özeleştirisi yapan ve bu konuda kendisini çok beğendiğim okan buruk, bugün beni çok şaşırttı.

    buna biraz başka taraftan bakacak olursak altında ciddi bir yönetim zaafı var. iki senedir sadece futboluna odaklanan hoca, bu sene tampon görevi gören erden timur'un oradan ayrılmasıyla her şeyle uğraşmak zorunda kalıyor, bir nevi yeni fatih terim sendromu.

    böyle üst üste gelen şampiyonlukların ardından belli doygunlara erişmiş takımları motive etmek çok zordur. last dance belgeselinde herkes üç sene üst üste şampiyon olmanın aşırı zor olduğundan bahseder. tekrar aynı hedefe ulaşmak için takımı rotaya sokmak çok zor. hocanın en kafasını futbola gömmesi gereken senede başka işlerle uğraşacak olması ve yönetimle florya arasında bir bağ kalmaması bizi bu sezon en çok zorlayacak şey olacak.

    medya ile terleşip takımı böyle motive etmek mi istiyor bilmiyorum fakat girdiği yolda kendisine kolaylıklar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın