resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12880
    27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı öncesi yaptığı açıklamaları parça parça dinlediğim veya okuduğum teknik direktörümüz. hocam tehlikeli bir kafa yapısına girmiş gibi görünüyor. her şeyden önce açıklamalar fazla defansif ve alıngan.

    orta saha transferi istemiyormuş, sistemini bilip öyle konuşacakmışız. hocam kusura bakma da gol lazım oldu mu orta sahayı boşaltıp maç vermişliği çok olan bir teknik adam olarak orta saha konusunda gelen eleştirilere fazla kapalısın. sara, demirbay, torreira, berkan, az buçuk kaan ayhan orta sahasıyla bu sezon iyi bitmez, bunu orta okullu çocuklar bile görebiliyor. en azından "maç öncesi transfer konuşmayalım" deyip geçiştirseydin bari.

    6 mağlubiyeti varmış, beğenmeyen real'i tutsun demiş. bu kafa galatasaray'da yemez hocam. en iyi sen biliyorsun. geçtiğimiz sezon avrupa'da başarılı olduğumuzu yutturmaya çalışman sana yakışmıyor. grup aşamasında bir galibiyet alıp kopenhag'ın altında kalarak elendik ve avrupa ligi'ne de prag'a farklı yenilerek veda ettik. bu mu başarılı galatasaray?

    az mağlubiyet almış olmakla övünüyor, beşiktaş'tan daha yeni 5 tane yedik, evimizdeki şampiyonluk maçında 10 kişi fener'e daha yeni pozisyona giremeden yenildik, ne anlatıyorsun allah aşkına? sadece ne kadar yenildiğin değil nasıl yenildiğin de önemli.

    galatasaray teknik direktörü her zaman sorumluluk almalı, her zaman eleştiriyi kaldırabilmeli. hocanın bu seneki kafa yapısını hiç beğenmiyorum. yönetimin tutarsız dilini kullanıyor hoca, umarım sahaya yansımaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın