resim
Salih Özcan
Takım:Wolfsburg
Mevki:Ön Libero
Yaş:26
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 234
    salih savunma olarak iyi bir oyuncu ancak hücum özelliği yok denecek kadar az. pozisyon bilgisi de kaan ayhan'ın gerisinde.

    dortmund takımında, rotasyon için bile neredeyse fazlalık durumunda. zira, merkez ortasaha için kendisinin önünde çok futbolcu mevcut, örneğin emre can, pascal groß, sabitzer, felix nmecha. buna ek olarak, on numaralı veya ikili forvet olarak da oynayabilirler, dolayısıyla alacağı süreler iyice düşecektir, kaldı ki geçtiğimiz sezon bile çok düşmüştü. bu yüzden uygun fiyata bırakacaklardır.

    ancak bizim ihtiyacımız var mı, hiç emin değilim. zorluk derecesi yüksek maçlarda ve şampiyonlar ligi maçlarında oyuna sertlik katması açısından faydalı olabilir ama berkan ve kaan da bu iş için görevlendirilebiliyor.

    ancak mevcut sistemdeki mertens'in pozisyonu komple iptal edip klasik 4-3-3e dönersek ve şampiyonlar ligine kalırsak rotasyonda ihtiyacımız olabilir. bu durumda sara ve torreira fix olur, berkan, salih ve kaan duruma, eksik mevkiye göre eklenir. süper lig için hiç ihtiyaç yok zaten, orada kerem demirbay ve berkan rotasyonu fazlasıyla yetiyor, kaldı ki bek eksiğinin tamamlanmasıyla beraber kaan da +1 olarak katıldı o bölgeye.

    kelepir transfer olacaksa belki düşünülebilir. o da ancak şampiyonlar ligine katılım halinde, 1 yıllık 500-600 bin euro'ya kiralık + zorunlu olmayan 3-4 milyon euroluk satın alma opsiyonu şeklinde bir anlaşma.

    ben olsam hiç bir şekilde almam, mario lemina tarzı, bileklerine hakim, dinamizm katacak, top sürecek bir ortasaha denemesi yaparım. bu tarz oyuncular fransa liginde bolca mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın