resim
Salih Özcan
Takım:Wolfsburg
Mevki:Ön Libero
Yaş:26
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 233
    22-23 sezonunda inanılmaz dinamik bir salih özcan vardı. dortmund kendisini o zaman satmadı daha ilk senesi diye geçen sene de yine kullandı ama dakikaları yüzde 15 kadar azaldı ve futbolcu görece değersizleşti. geçen sene aldığı dakikaları daha kötü değerlendirince oyuncuya bakış çok hızlı değişti ve nuri'nin de gelmesiyle tercih edilmeyen bir futbolcuya dönüştü.
    dinamizmiyle ve oyun bilgisiyle oynamaya çalışan bir futbolcu salih. kendisinden daha kaliteli bir orta sahanın işini rahatlatmak amacıyla kullanılan futbolculardan. kendisi alınırsa ilk geldiğinde çöp ilan edilir. 10 hafta sonra böyle futbolculara da ihtiyacımız var diyenlerle ayağına top yakışmayan adamdan topçu olmaz diyenlerin sayısı eşitlenir. ne kadar para veririz, külfetli mi olur bilemem ama türk sayısını artırmakta fayda var. yusuf yazıcı ile arttırmaktansa salih ile arttırmayı yeğlerim. onu düşünen emin'i satmaz diyen de yüzde yüz haklıdır bir şey diyemem. yani son anda kerem ispanya'ya gitse bir tane sıkışmış ingiliz takımı tutup barış'a 40 milyon pound fişeklese, şu an beğenilmeyen abdülkerim'e son dakika tatlı bir tekli gelse türksüz bir takıma döneriz. hatta ve hatta yunus akgün bile bu sezona başka ülkede devam etse ben şaşırmam.
    karakteri de düzgün ise ve dortmund'da aldığı dakika kadar dakika (yaklaşık 2000dk) almaktan gocunmayacaksa gelsin başlasın. yarım sezon çok başka oynayıp bir anda tekrar 10-15 arası satılabilecek bir futbolcu olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın