• 112
    https://gss.gs/i/mlu.png

    ilk 11'i ile ayrı yapılacak hamlelerle ayrı önemli maç.
    https://pbs.twimg.com/...jpg&name=900x900

    aktürkoğlu çabuk yoruluyor, sonradan hamle için yedek düşündüm, 25-30 dk çok etkili olur aktürkoğlu. hücumdaki pres gücünü yükseltmek için batshuayi'yi sol önde serbest rolde oynatabiliriz. köhn'ü tamamen çizgide kullanıp hücumda daha fazla kullanabiliriz.

    kerem aktürkoğlu ve mertens yerine kaan ve batshuayi ile boy ortalamamız da yükseliyor.

    batshuayi'yi daha çok hücumda savunma arkasına koşular atan rolde savunmada sert pres yapan rolde kullanmalıyız. burak yılmaz ile drogba beraber oynarken burak sola kayıyordu biraz daha. o şekilde, bu maçlık 11 başlayabiliriz.

    köhn'e hücumda fazla özgürlük verip jelert'i biraz daha kademeye giren disiplinli bir rolde kullanabiliriz.

    kaan'ı ön libero kullanıp, hem sertlik katacağız, boyumuz uzayacak, sara ve torreira'ya daha fazla rahatlık sağlayabileceğiz. mertens'in istasyon olması pahasına düşük tempo, fizik dezavantajı yerine kaan'ı oynatıp 2 merkez orta sahamızı daha farklı kullanma imkanı doğacak.

    metehan hazırsa, iyi durumdaysa kullanmalıyız. o olmazsa berkan'ı kullanmalıyız. ilk 30 dk sertliği arttırıp rakibi kartlara zorlamalıyız, duran toplar kazanmalıyız ve ilk yarı 1 tane gol atmalıyız. 60'dan sonra maçın temposu düşünce oyunu tutacak isimler var kulübede.

    okan hocanın önce ilk 30 dk planını yapması gerekiyor. ilk yarının son 15 dk'sı iki takımdada tempo dalgalanmaları olacak. ve devre arası yeniden 30 dk'lık plan yapmamız gerekiyor, gerekirse oyuncu değişikliği ile. ve son 20-25 dk hamlelerle oyunun şekilleneceği kısım.

    okan hocam odaklanmayı, konsantre olmayı arttırıcı ne kadar vitamin, takviye varsa kullanıp çıkmalı bu maç. kafein, taurin, bromelain... ne gerekiyorsa 2 saat berrak zihin gerekiyor. hocanın kafası tamamen maçta olduğu zaman rahatlıkla altından kalkabileceği bir maç.
    https://pbs.twimg.com/...t=jpg&name=large
App Store'dan indirin Google Play'den alın