resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12865
    kendisi giderse muhtemelen en iyi ihtimalle 3. oluruz bu sezon. rakiplerin kurguları iyi, sezon başladı, yeni birini getir ülkeye takıma alışsın vs. derken sezonu kapatırız. tüm bunların yanında iki sezonluk şahane bir başarı da var. tabii ki destekliyorum hocayı.

    ancak bu durum okan hoca'nın aşırı dağınık, dikkatsiz olduğu ve aklının takımda olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. başta irfan saraloğlu olmak üzere etrafındakilerin de aklı takımda değil. nerde bilemiyorum açıkçası. beşiktaş ve young boys maçında yapılan teknik hataların bir açıklaması olamaz. biri çok ağır bir hezimete neden oldu, diğeri şampiyonlar ligini zora soktu ki inşallah daha büyük bir sonuca neden olmaz.

    kötü oynarsın, top girmez, oyuncun sakatlanır vs. bunlara kimsenin bir şey dediği yok. ancak beşiktaş ve young boys maçında olanlar bunlar değildi. başka bir mevzu var burda. genelde özel hayattan kaynaklı konsantrasyon problemlerinde olur. artık terapi mi alıyorsunuz, yaşam koçu mu tutuyorsunuz bilemem. bu kadar önemli bir iş bunları kaldırmaz ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın