resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Olympiakos
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 3320
    ben bu olayı anlayamıyorum ya. kendi kendine göğüs kasını yırt. 3 sene yata yata para kazan. milyon milyon eurolar üstelik. bu sözleşmeleri imzalayan futbolcuları dünyanın en ayrıcalıklı insanı yapan tam olarak nedir?

    kulüpler kendini koruyamıyor mu yoksa tek salak biz miyiz?

    biri yılbaşı kutlayacağım diye gözünü çıkartır adamı bedava tedavi edip 2 sene maaşını öderiz üzerine fifaya şikayet ediliriz. öteki kendini sakatlar milyonlarca euro maaş vermeye devam.

    kendi sağlığını koruyama, yabancı sınırı işgal et, yıllık planlamanın içine et, takım ruhunu boz, üzerine tazminat kazanmamız gereken 10larca olay ama çıkan para sadece kulüp kasasından? vay arkadaş.

    neden öpülen hep bizim kasa? sırf bu sözleşmelerin düzgün yapılması için 10 tane adam alırdım başkan olsam. imzalamıyor mu, yallah arabistana. galatasaray hiçbirinize şahsi olarak muhtaç falan değil, vitrin takım, en kötü her iki senede bir şampiyonlar liginde. işinize gelmiyorsa yallah.

    taraftar dişinden tırnağından emekli maaşından çocuğunun oyuncak parasından kendi yemeğinden ayıracak yüz binlerce forma alacak ki şu herifin maaşını ödeyelim. yüz binlerce. yazıklar olsun lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın