• 83
    geldiğimiz noktada, bu maçı kazanmamız halinde çoğu şey yoluna girmeyecek ancak işleri yoluna sokmak isteyen teknik ekibimiz ve oyuncularımız için bir umut ışığı doğacak.

    kaybettiğimiz noktada ise bu sezon özelinde toparlamamızın mümkün olmadığını düşünüyorum.

    erken gol bulmamız çok önemli. rams park’ta tribün, teknik ekip ve oyuncularımız dahil olmak üzere biriken 55 bin kişilik stresi boşaltmanın en efektif yolu bu. ilk 15 dakika içinde öne geçen bir galatasaray’ın turu geri vermeyeceğini düşünüyorum.

    yiyeceğimiz erken bir gol ise saha içi kaosun tavan yapmasına neden olacaktır. böyle bir senaryodan çıkabilecek psikolojide olduğumuzdan da emin değilim. 60 sonrası yuhlanan birkaç oyuncu, yönetim istifa tezahüratlarıyla stadın üstüne çöken bir pus görünüyor.

    rakipten bağımsız çok zor bir dönemeçteyiz kısacası. rakibin ise çok kötü bir savunması olduğunu düşünüyorum. çok kısa süreli baskılara karşı dahi direnebileceklerini düşünmüyorum. kırmızı kart yemeye de çok müsaitler. ilk maçta çok kötü oynamamıza rağmen 4-5 gol atabilirdik kendilerine. psikolojimizi yönetmemiz halinde teknik olarak bizi zorlamaktan çok uzaklar. bırakın kopenhag ya da sparta prag’ı, molde’nin dahi kat kat gerisinde olduklarını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın