• 74
    formatı değişen şampiyonlar ligine ilk katılanlardan biri olmak için tıpkı 1992 de yaptığımız gibi kesinlikle ve kesinlikle katılmamız gereken ve en az 2 farkla kazanmamız gereken mücadele. gruplara kalırsak 8 maç oynayacağız. bu 8 maç inanılmaz prestij demektir. geçen sene united'e aldığımzı galibiyet gibi elebaşı takımlardan bir ikisini yenebilirsek çok iyi olacaktır. hatırlarsınız geçen sene united'e aldığımız zafer bizi ne kadar mutlu etti. hatta şampiyonluktan bile daha çok mutlu etti. galatasaray şampiyonlar ligi takımıdır. bu maçın affı yok.

    okan buruk'un elit bir hoca olup olmadığını bu maç anlayacağız. onun için kritik bir eşik. kazanmamız gereken kopenhag deplasmanından mağlubiyet ve beraberlikle dönsek turlayacağımız bir prag rövanşı, berabere bitse ezeli rakibinin önünde bir kez daha şampiyonluk kutlayacağımız ve evimizde kaybettiğimiz fener maçı.. okan buruk'un kritik maçlarda galatasaray'ın winner karakterine ters bir sonuç alamama serisi tutturdu. bu maçta ak koyun kara koyun belli olacak. elinde 210 milyon euroluk malzeme ve her ne kadar eskisi kadar ateşli olamasa da 52 bin taraftar var. young boys'u elemek için zaten her türlü 2 maçtan birini kazanmamız gerekiyordu. o maç bu maç. lamı cimi yok kazanmamız gerekiyor. uzatmalara gitmemeli hele hele penaltılara hiç gitmemeli. penaltılar tamamen kumar işi.

    geçen sene evimizde 2-2 biten kopenhag mücadelesini hatırlayın. ilk yarı inanılmaz baskılı oynadık ve sürüce pozisyon bulduk. ama atamadık. yine öyle oynamalıyız. rakibi boğmalıyız. burada kritik nokta geldiğimizi atmalıyız ve rakibin direncini erkenden kırmalıyız. kopenhag maçında atamadık atamadık adamlar sadece 1 kere geldi 1-0 öne geçtiler. oyundan düşmememiz lazım ve saçma sapan kontradan gol yememeliyiz. young boys'u gördünüz aslında çok amatör ve çokça pozisyon veren bir takım. lütfen ama lütfen bu kadar kaliteli ve yıldızlarla dolu kadromuzu iyi kullan okan buruk. antrenmanda iyi çalıştır. sakın ama sakın 1 farkla yetinip de takımı uzatmaya ya da penaltılara götürtme. kısır kabız bir futbol izlettirme bize. mücadele edelim. vuralım kıralım. taraftarımızda her rakibe geçtiğinde sağır edici bir ıslık yaratmalı. hep birlikte bu maçı almalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın