resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 750
    öncelikle çok iyi futbolcu. hani futbolcu topa dokunuşundan kalitesi belli eder derler ya, sara topa dokunduğu anda kalitesi olduğunu hissettiriyor. ayrıca oyunu okuması ve vizyonu da çok iyi. kafasi havada

    sara hakkındaki tartışmalar bana doksanlı yıllardaki tugay kerimoğlu tartışmalarını hatırlatıyor. sara'yı biraz tugay'a benzetiyorum. hagi geldikten sonra tugay 8 numara oynayınca medyada ikisi bir arada oynar mı oynayamaz mı tartışmaları vardı. o zamanki gazeteci ve yorumcular tugay'ın asıl mevkisinin 10 numara oluğunu söylüyorlardı. haksız da değillerdi aslında.

    yıllar sonra tugay ingiltere'de 6 numaraya evrildi ve müthiş bir performans ortaya koydu. aradan yıllar geçmesine rağmen onun premier ligde gösterdiği performansı başarabilen bir türk futbolcu olmadı sanırım.

    ben sara'nın yeteneğini tugay'a benzetiyorum. 10 numarda da oynar elbette ama takımın ona 8 olarak ihtiyacı varsa bunu kotarabileceğinden hiç kuşkum yok. kim bilir belki de ileride tugay gibi 6 numaya bile evrilebilir. sara 8 oynar ama takımın organizasyonu veya dizilimi buna uygun olur mu bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın