resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1429
    hakkında eleştirilerin bence saçma boyutlara vardığı yönetici.

    yok kerem'in kaptanlığını almış, yok rafa silvayı almamış, yok sofyan amrabat gelecekmiş de iptal etmiş. twitter'da boş beleş adamları okuyup gelen buraya entry döşüyor.

    okan buruk dururken sizce kerem'in kaptanlığını alma gibi bir durumu olabilir mi? bir şey yazarken arkasını da düşünmek lazım. okan'ın altını boşaltıyorsunuz.

    adam kötü yönetici olabilir, hataları var ama abuk subuk ithamlarda bulunmak da bu sözlüğe bence yakışmaz.

    bu seneki transferler konusunda da kendisini beğeniyorum. genç ve parlak isimler nokta atışı alındı.

    sara dediğin adam mesela, pahalı diyorlar, norwich 2 sene önce 10 milyona brezilyadan almış. 2 senedir üst düzey performans veriyor, yılın 11'ine falan seçiliyor adam. kaça vereceklerdi? barış alper 35 milyon kanka derken iyi, sara 18 milyon deyince kötü mü?

    jelert denilen adam 21 yaşında. 3 senedir kopenhag'da düzenli forma giyiyor. onlar şl maçı oynamış. senin geçen sene alman 2. liginden getirdiğin 26 yaşında adama spartak moskova 9 milyon euro veriyor. jelert ne edecekti? 3 milyona mı alacaktın şl oynamış, avrupalı genç topçuyu?

    iki isim de okan hocanın istediğini bildiğimiz, onun tarzında ofansif oynayan adamlar. yaşları gayet iyi. yarın öbür gün en kötü ihtimalle aldığın paraya vereceğin adamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın