resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2554
    torreira'yı savunma önünde sigorta olarak kullanmayıp, ileride baskıya göndermeye devam edeceksek yanına en doğru isim olarak şimdilik kendisi görünüyor. torreira geride beklediğinde herkesin boşluğunu doldurabiliyor ama o da ileri gidince gerideki boşlukları kimse dolduramıyor. kaan pozisyon bilgisi ve oyun zekası ile bu boşluğu bir nebze tolere edebilir.

    berkan da zaman zaman torreira'nın yanında iyi performanslar gösterebiliyor ama baskı yapacağım diye pozisyonunu da çok fazla terk edebiliyor ve bu da bir sorun oluşturabiliyor. gabriel sara'yı ise torreira ileri çıktığında geride bekletmek, bana göre oyuncunun veriminin direkt düşmesi anlamına geliyor. çünkü, bu durumda oyuncunun üçüncü bölge özelliklerini kullanamıyorsun.

    ayrıca, geriden oyun kurmaya çabalamak yerine bekleri fizan'a gönderip çok fazla uzun top kullanmaya devam edeceksek, özellikle abdülkerim'in bu konuda artık hiç fayda vermediği bir durumdayken, geriden uzun top atma konusunda belki de en mahir oyuncumuz olan kaan'ı mutlaka oynatmak gerekir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın