resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12821
    insanın en zayıf anı, kendini en güçlü hissettiği andır. hoca 2 sezondur rekorlarla lig şampiyonu. burada şu ana kadar inanılmaz işler başardı. büyük maç kazanamıyor deniyor ya hakkında, işin en başında derbilerin kralıydı. ama bu kopenhag maçından beri final maçı kazanamama durumuna dönüştü ne yazık ki. bunun tek ana sebebi var. galatasaray çok tahmin edilebilir bir takım oldu. oyun planı çözüldü. hoca ise ana planına aşık oldu. bence bu güç zehirlenmesi. ben yıllardır city izlerim, guardiola'dan dolayı. guardiola'nın planı ve oyun sistemi futbol üzerinde en oturmuş sistem olabilir. bir şeye sınırsız güvenecekse en çok guardiola güvenebilir. ama inanın her sezon farklı başlıyor guardiola. rakiplerinin onları çözmelerine müsaade etmiyor. takımını diri ve konsantre tutuyor. premier lig gibi dünyanın vitrini bir ligde son 7 sezonda 6 şampiyonluk gelmez öteki türlü. guardiola kibirlidir, takıntılıdır bu arada. sevmeyeni de çoktur ama doğru bildiğinden şaşmadığı kadar, hatalarında ısrar etmeyen de bir adamdır.

    benim hocanın pres futboluna saygım sonsuz. kendisine saygım, desteğim de sonsuz. ayrıca o teknik direktör, ben değilim. ben sadece bir taraftarım. taraftar gibi davranmalıyım. bunu sadece taraftar olarak söylüyorum. okan hocam hatalarını görmezden geliyorsun. sana kibirli olmak da takıntılı olmak da yakışmıyor. ama o gerginliğinin sebebi de bu. hala gemi buzdağına çarpmadı ama çarpabilir, geriye dönmesi mümkün olmayan anlar gelebilir. o an gelmeden muhakkak kendini sorgulamalısın hocam. elbette herkes gibi benim de bir fikrim var ama futbolda tek doğru yol da yok. sana taktik de öğretecek değilim haşa. bu işi sadece sen çözebilirsin.

    27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçında turladığımız gibi 1 ay daha zamanın olacak. muhakkak kendini gözden geçirmelisin hocam, muhakkak. tabi bunun için öncesinde turlamak şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın