resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12818
    son dönemde aşırı sinirli ve gergin gördüğüm hocamız. belli ki erden timur'un ayrılığı sonrası bizim de tahmin ettiğimiz üzere bazı problemler oluşmaya başlamış. hoca fazlasıyla gergin ve dolu görünüyor. yeni emekli olmuş hayata farklı bir pencereden bakmaya çalışan yaşlı dedeler gibi konuşuyor;
    hakem niye alman?
    bizde azeri hakem istiyoruz.
    neden sentetik saha?
    niye olimpiyat stadında oynuyoruz?
    bu adam niye burada park etmiş?
    belediye niye çöpleri almıyor. *

    okan hoca her ne kadar basın önünde "yönetimden memnunum" tarzı açıklama yapsa da gerçeğin böyle olmadığını temmuz 2024 galatasaray lecce maçı sonrası şu söyledikleri ile ortaya koymuştu.

    --- alıntı ---
    bu sene birçok mevkide tek oyuncumuz olduğu için 4 hazırlık maçına da benzer kadrolarla çıktık.
    --- alıntı ---
    burada aslında hocanın bir iç hesaplaşma içerisinde olduğu anlaşılıyor.

    bunlarla birlikte malum köstebek olayı. soyunma odasında olanların dışarıya sızdırılması, adam yönetime verdiği transfer listesinin bakkal defterine işlenmesi. kulübün resmi mühürlü belgelerinin malum kişilerin eline geçmesi vs. bunlar da muhtemelen hocanın konsantrasyonunu düşürüyor olmalı.

    ayrıca son dönemde futbolculara karşı olan yaklaşımını da doğru bulmuyorum. zaha konusu. bu kadar açık bir şekilde her şeyi anlatmasına ne gerek vardı?

    kerem konusunu basın toplantısında kabul etmesi ne kadar doğru?
    muslera benim olduğum yerde öyle bir olay olmaz derken çok daha güzel bir şekilde yanıtlamıştı bu soruyu.

    okan hocanın kerem'in kaptanlığının elinden alınmasına nasıl izin verdiğini de anlayamıyorum. kendisi futbolculuk zamanında bu tartışmaları yaşamıştı. tugay kerimoğlu'nun kaptanlığının elinden alınması nedeniyle camiayı terk ettiğini bilmiyor mu?

    yani sonuç olarak okan hocanın biraz yönetim desteğine ihtiyacı var. artık bu bir menajer olur, sportif direktör olur. ben bilemem. abdurrahim albayrak bence düşünülmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın