resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5249
    kendisinin %0 suçu yoktur. allah aşkına süreci baştan sona düşünelim. duygusal olmayı anlıyorum fakat kimse kendisine hırsız, komisyoncu denilmesini, galatasaray'ı para ile satın alıyor palavralarını dinlemek zorunda değil.

    adam kalsaydı, muhalefeti bakın florya için kaldı, para için kaldı diyecekti. asıl suç taraftarda. suyun ötesinde olsa heykeli dikilecek adamı camia içerisinden operasyon çekildi. kimse sesini çıkarmadı. belki 20 defa yazdım farklı entrylerde, erden timur'un gitme haberleri ilk çıktığından, bıraktığı güne kadar taraftar ne tepki göstermiş? her iç saha maçına gittim. bir defa erden timur lehine bağırmış mı taraftar? her maç şampiyonluk maçı değildi. 70. dakikada kopan maç da vardı. 20 dakika yerine sevemem demek yerine. 70. dakika tüm stad erden timur diye inledi mi?

    adam gitti, zoraki atılmış bir iki twit. hepsi bu. taraftar hiçbir varlık göstermedi ki. erden timur'u bıktıranlar, küstürenler hala yönetimde. taraftar vefa borcu olarak ne yapıyor? koca bir hiç. hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım. fakat milyonlarca galatasaray taraftarı içinde, binlerce erden timur vardır. yarın yeni erden timur gelse, onu da yiyecekler. taraftar sahip çıkmadığı sürece, hep aynı şeyleri yaşayacağız.

    umarım ailesiyle mutlu, mesut, sakin bir hayatı vardır. bize çok güzel anılar yaşattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın