resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10317
    muslera ve gomis’ten sonra üçüncü kaptan olduğunu söylemişti zamanında. eğer bundan başka bir şey konuşulmadıysa, şimdi gomis olmadığına göre 21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçı ikinci yarısında sahaya çıkarken zaten kaptan olarak kendisi çıkmalıydı sanki. yani süleyman rodop’un göğsünde yumuşattığı gibi icardi çıkarken berkan’a verdi pazubant onda kaldı gibi bir durum değildir diye düşünüyorum. bu da yönetimin itelemesi sanki. iki sezon öncesindeki ve geçen sezondaki kaptanlık durumu değişmediyse, icardi’den önce kendisi kaptan çıkmalıydı gibi durum ortaya çıkıyor. geçen sene muslera sakatlandıktan bir sonraki maçta 20 aralık 2023 galatasaray karagümrük maçında icardi ve kerem ilk onbir başlamışken, kerem kaptan çıkmış çünkü.

    ayrıca kaptanlık geri alınmış da olabilir haklı veya haksız nedenle. yaptığı paylaşımda da herhangi bir yanlış görmedim ben. beni bırakın tura odaklanın demiş. ne görev verilirse onu yaparım demiş. trip atınca trip attı, olanı söyleyince ne gerek vardı işine baksın oluyor. geri koşmasa koşmadı, koşunca da ee ne var bunda zaten yapması gereken buydu oluyor. bazen diyorum keşke belhanda gitmeseydi de dönen şu muhabbetlerimizin öznesi belhanda olsaydı. bari diğerleri rahat nefes alsaydı. sanki her sene takılıp canından bezdirecek birilerini bulacağız gibi geliyor artık. yarın sıra barış’a da gelecek. bir öncesi berkan’dı. adama yapmadığımızı bırakmadık ne biz ne de galatasaray medyası.

    burada bir de genel olarak takım içindeki süreçler erden başkan gittiğinden beri tepetaklak olmuş durumda ya da hep böyledi şimdi ayyuka çıkmış durumda bunu da söylemek lazım. yönetimsel olarak büyük beceriksizlik var ortada. kerem, zaha, köhn gibi birkaç oyuncu üzerinden dönen mobbing durumları ya da bunların dedikoduları gibi gibi. kaptanlık olayı da tam böyle. erden başkanın en güçlü yönü iletişimiydi. o gittiğinden beri ne adam akıllı doğru bilgi sahibi olabiliyoruz ne de yönetim kanadından bir muhatap bulabiliyoruz. hal böyle olunca saçma sapan twitter trolleri, muhabirler, topçuların beyanatları bu kadar gündem oluyor. neyse.

    benim durumlarımı bırakın da 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçına odaklanın şeklinde öneride bulunmuş oyuncumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın