resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12810
    geldiğinde en büyük artısı aksayan noktalara anında müdahale etmesi ve olası bir hatalı tercihinde ısrarcı olmamasıydı. zamanla bu özelliğini kaybetmeye başladı ya da gelen galibiyetler ile hatalı tercih yaptığını düşünmüyor ve ilk geldiği zamanki gibi doğru müdahalelerde bulunmuyor.

    ta geçen sezon başından beri böyle. ön elemedeki molde maçlarında o kadar rezalet oynamıştık ki icardi molde forması giyiyor olsaydı elenmiştik. rövanş maçında şampiyonlar ligine katılmamıza rağmen çok öfkeliydim. hiç umut vermemiştik.

    peki hocamız ne yaptı. gruplarda molde tipinde ama daha üst seviye copenhag maçına da aynı 11 ile çıktı ve zar zor 2-2 berabere kaldık.

    umarım young boys'u eleyip şampiyonlar ligine kalırız. eğer öyle bir durum olursa oyuna bakmadan yine aynı kazanan takımı sahaya süreceğine eminim.

    formsuz inşallah düzelir. böyle devam ederse de galatasaray'ın bu periyottan en az zararla çıkmasını dilerim. bundan sonra transfer yaptıracaksa da takıma 1.90 civarı zebellah gibi futbolcu aldırsın. derbilerde ve avrupa maçlarında oyun olarak ezilmemiz ve sıradan performansımız tesadüf değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın