• 19
    kendi içerisinde düşünüldüğünde gayet pozitif, fakat dışardan bakıldığında zayıf ve reklamcı olarak niyelendirilen kampanyadır.

    insanoğlu öncelikle bu kampanyayı eleştirirken şunu dikkate almalıdır;
    bu kampanya zaten oraya gidecek bir arkadaşın, ordaki çocuklara ufak da olsa bir farklılığı tanıtması ve onların yüzündeki gülücükleri görebilme hevesidir. bu bir insani yardım kampanyası değildir, bir birleşmiş milletler yardımı değildir. bu sadece galatasaray'a gönül vermiş bir güruhun, kendi çaplarınca, kendi seslerinin en iyi çıktığı şekilde * yaptıkları bir sevindirme eylemidir. düşünülenin aksine bu bir yardım kampanyası da değildir ayrıca. yardım kampanyası olsa idi ordaki insanların ihtiyaçları doğrultusunda birşeyler götürülmeye çalışılırdı. fakat zihniyet şunu da bilsin ki, bazı zamanlarda ekmek olmadığında pasta alabilmek insanların geleceğe olan umudunu gereğinden fazla artırır.

    ayrıca kardeşim; ekşisözlükteki hariçten gazelciler.. size diyorum lan. size laflar hazırlardım ama yazdıklarınızı okuduktan sonra gerek bile duymadım. şimdi kendi hesabımla girip o yazdıklarınıza çok kötüleri bastım ziyadesiyle. özel ulaktan da size hazırlayacağım lafları yazardım ama sırf pis fenerbahçeli olduğunuzu düşünmemden mütevellit sizi azad ediyorum. hem çok da iplemedim. ayrıca ulan göt lalesi, ne bekliyordun galatasaray sözlük oraya barış mı götürecekti? içimizden birisi bavulunda taşıyarak oraya forma götürüyor. ne yapsaydı? bavulun içine un, pirinç ya da container dolusu yağ tenekesi mi götürseydi? bavul ulan bu bavul. en kralı 1 çuval un almaz. ya da 30 formanın 10 tanesini fb 10 tanesini bjk 10 tanesini de gs forması olarak mı götürecektik? isterseniz anadolu klüplerine sempati besleyenleri de düşünerek araya birkaç tane de teksas atkısı, hodri meydan flaması, kapalı kale pankartı sıkıştıralım. hem böylece bunlar reklam kokan hareketler mayk dumuruna düşmemiş olurduk sizin gözünüzde.
    (bkz: bi siktir git çay koy)

    ayrıca fenerbahçeli olmasan bile, bu kampanyaya karşı ezik ve ibnetor duruşundan dolayı sana şu lezzette cümleler sarfediyorum ;
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=1938061
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=1938716
    *
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın