resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1405
    inanılmaz bir insan.

    düşünün bir kulüpte çalışansınız. futbol direktörüsünüz.

    hop bir haber çıkıyor, 'zaha gidiyor'. iyi diyorsun gitsin.
    hop bir haber çıkıyor, spartak moskova, bir anda 2 oyuncumuza birden talip oluyor.

    allah allah, demekki adamlar hep bizim takımı izliyor. bilmiyorum dünya tarihinde aynı takımdan aynı anda 2 oyuncuya talip olunması gibi bir şey var mı? belki süper elit takımlarda vardır.

    yoksa vasıfsız kelin biri, dünya'da şu an belli branşlardan men edilmiş bir ülkede kapı kapı gezip oyuncu mu pazarlıyor?

    'beyler elimde bunlar var, hangisini alırdınız?'
    sonra adamlar dalga geçer gibi, 20 milyon bol taksitle 2 oyuncumuzu kapatmaya çalışıyor. çok çok ilginç.

    o bitiyor, baktı oralardan bir iş yok, gidiyor stopere dallanıyor. diyor ki 'bana para getir.' neyse menajeri arabistan'dan teklif getiriyor. adamın maaşı, bize önerilen bonservise eşit. sonra oyuncunun da kafası karışıyor.

    bitti mi, bitmedi. medya üzerinden oyuncu yeterince değersizleştirildikten sonra, içeriden de kaptanlıkları alınıyor. kurum içerisinde insanlara baskı yapılıyor.

    bütün bunları da, transferlerde kendi cebine iki üç kuruş daha girsin diye mı yapıyor acaba diye düşünmeden edemiyor insan.

    bu arada kulüpte başka avanelerde çıkıyor. zamanında taraftara oyuncuları linçletmeye çalışan harman lakaplı bir zibidi tekrar ortaya çıkıyor. geçen yıl derbide 'ali koç'u tokatladım'* diye caka satan bir adamın maç biletlerini peşkeş çektiği ortaya çıkıyor. çıkıyor da çıkıyor.

    sonra taraftar gelip, oyunculardan teknik adamdan hesap soruyor. yok öyle bir dünya arkadaşım, sorun olduğunda soruna neden olan kişilerden hesap sorulur. stres atmak isteyenler, oyuncularımızdan ve hocamızdan uzak durmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın