resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12800
    inatla, son bilmem kaç final maçında kaybedilen oyunların sorumluluğunun kendisine yüklendiği hocamız.

    sayalım; kopenhag maçı: evet direkt okan buruk'un sorumluluğunda. daha yapıcı, etkili oynatması gerekirdi.

    prag: dakika 70 küsür, kaan saçma sapan kırmızı gördü o dakikada gol yedik. "futbolcuların" umudu bitti. o dakikaya kadar 1-1 giden maç bir anda mahalle maçına döndü. burada okan buruk direkt sorumlu değildir.

    fenerbahçe: ilk imzayı bizim taraftar attı unutulmasın. maça bakacağına ilgili takımın malum futbolcusuna çok kaptırdılar. daha dakika 5 iken bile maçın içine ettiler. rakip 10 kişi kaldı baskıyı kurduk ama gol gelmedi. bu maç sadece berabere kalsak yeterli kafasıyla çıkılmış, futbolcularca yeterince ciddiye alınmamış bir maçtı. ya allah aşkına galatasaray başında lefter bile olsa fenerbahçe'yi yenip şampiyon olmak isterdi. okan buruk neden böyle bir fırsatı tepsin? tüm sezon ne oynadıysa onu oynattı. bir ezberi, bir futbolcuyu ya da sistemi değiştirmedi.

    bjk: valla kusura bakılmasın burada nelsson maçın başında çok güzel içine etti maçın. ha sonrasında neden gol bulamadık bu zayıf rakibe karşı denilirse orası doğru. boşa giden koca 45 dakika, ardından yenilen 2. saçma gol. sonrasındaki rezillik abdülkerim'e ait.

    young boys: bjk maçına benzer bir senaryo; dakika 3 aptalca bir gol. verilen pozisyonların çoğunda bireysel hatalar var; abdülkerim var. takım savunması iyi değildi evet ama bir deplasmanda ne kadar gol pozisyonu bulunabilecekse o kadar bulduk.

    maçların bana göre özetleri bunlar. üstünlük kurulmamış olması doğru bir eleştiri ama mağlubiyetlerin tek sorumlusu okan buruk denilirse futbolun doğasına aykırı olur. 5 maç da dengede giden ama bize dönmeyen maçlardı.

    ezildik diye vurulacaksa molde maçları çok iyi örnektir. adamlar bizi pas pas etmişlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın