• 243
    futboldaki enerji noktaları son derece önem arz ediyor. enerji noktasi nedir? topun en cok degerlendirildigi, kazanildigi, skor yapmak icin bir kazanc olarak yola ciktigi nokta. bizde bu enerji alani maalesef orta saha degil. ama olmali. torreira sadece bir kesici gibi görulmeye baslandi. ama gercekte sadece bir kesici degil. diger meziyetleri unutuldu gitti. yazık.

    eger sadece messi-xavi-iniesta dönemi barca gibi bir takımsanız enerji noktaniz merkez orta sahanin bir tik ilerisi olabilir. normaldir. ekstra ordiner bir top kazanma ve fazla kosturmadan olmasi gereken yere atma yetenegi vardi o takimda. ıleride de messi, ronaldinho falan zaten resmen büyü yapiyorlardı.
    biz ise daha çok roy kean, scholes-nicky butt-beckham ve giggs'li man utd'a özenir gibiyiz.
    o iş öyle olmaz ama maalesef. o takimda hem bekler hem de stoperler sürekli git gel içindeydiler. o nazlı beckham bile sahada adim atmadik yer birakmazdi. bizim kerem, ziyech, zaha, mertens falan gibi oyuncularla enerji noktamiz cok ilerideyken arka kismimiz tam bir kara delik tadında. man utd bunu gel gitli stoper ve beklerle çözmüstü. nelsson ve apo bu işin oyuncusu degiller. sanchez bu isin adamı sadece. maalesef olacak iş değil bu oyuncu kadrosuyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın