resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12772
    molde, kopenhag, prag, young boys, super kupa bjk, geçen sezon evimizdeki fb maçları karbon kopya oyunlar ve sıfır verimlilik...
    6 bize yakın ya da bizden biraz güçsüz ekip ve 6 korkunç oyun. hadi molde'den sonuç aldik ama ya digerleri?
    bence hataları:
    -çeşitli isimlerde aşırı ısrarcı olması. kerem, yunus, berkan, apokerim bunların bazıları. bunlari takimdan kov demiyoruz da bir okan hocacilik durumu oldugu da gün gibi ortada yani.
    -olaylara dışarıdan bakamamaya başlaması. mevcut kadroya mevcut oyun oturmuyor. dizel araca benzin katmaya calisiyoruz. olmaz, iflas ettiriyoruz enjektörleri, turboyu falan. olmuyor.
    -çeşitli isimlere inatla karşı olması. zaha, adını şu an animsayamadigim yedek defans oyuncumuz gibi. halbuki young boys takimina karsi 60 dk zaha sahada olsa, eminim o fizikli ama sifir teknikli ve az oyun görüsüne sahip oyuncular korkup karsi sahada yani bizim yari alanda fink atamazlardi. adamlar resmen bizimkileri minik görüp, güle eğlene top oynadilar. onlar gibi bir bats girdigi anda iş 5 dk icinde degisti. elleri ayaklari karisti.
    -4 2 3 1 dizilimi dışında bir repertuara sahip olmamasi. halbuki sara, kerem demirbay, mertens, barış alper ve torreira ile diamond 4 4 2 mis gibi oynanir. eldeki bekler de hücum ağırlikli zaten. onlar da işe dahil olurlar.
    bunları bizim anlatmamız ne kadar yanlış ama değil mi. ayan beyan ortadayken yasananlar, bundan ders almiyir olmasinda cok üzücü. bu halde devam edemeyecek maalesef. ya düzelecek ya da üzülerek hayal kirikligi icinde yollari ayiracagiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın