resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12764
    ne zamandır doğru dürüst hiçbir kritik maçta takımına herhangi bir aksiyon, oyun, sistem oturtamamış teknik direktör. ve klasik hep aynı hataları yapıyor. şu takım ne zamandır kanat bek almaktan adam gibi bir orta saha almadı. artık bütün gücünü orta saha transferine verdirmeli. young boys, beşiktaş, fenerbahçe, parma, kopenhag, sparta prag ve sayamadığım çoğu süper lig anadolu takımlarına karşı takımımız orta sahada hep ezildi. hocanın bir de artık şunu görmesi lazım kerem barış tarzı oyuncular at önüne koşsun tarzı oyuncular. takım ayağında top tutmuyor. pas yapamıyor.

    düne dair en iyi ve en sakin kalan oyuncunun ingiltere alt liginden gelmesi çok düşündürücü. düşünün bu oyuncunun aklına ayak uyduramadık. kerem çok iyi oynadı deniyor, arkadaş kritik yerlerde tam takım hücuma çıkmışken yaptığı basit ama çok basit top kayıpları adamı çileden çıkarıyor. koşuyormuş kademeye giriyormuş artık geçeceğiz bunları. dün ceza sahası önünde top aldı etrafı en az 2 metre boş dönüp kalaye yönelirken topu açtı ayağından kaptırdı. icardi desen inan belli etmiyor ama isyanlardadır. elinde böyle bir oyuncu var besleyemiyorsun. bu sistem bize kimi alırsan al icari gibi olur. asıl sorunun oynadığımız sistemden kaynaklandığını görmezden gelirsek daha çok oyunucuyu bireysel eleştiririz.

    bakın sistemsel bir ağızla konuşmuyor olabilirim ama takımdaki oyuncularda futbol zekası eksik. olanları da ya oynatmıyor ya da kullanamıyoruz. kişisel aksiyonlarla pozisyona giriyoruz. hangi maçlardı hatırlamıyorum ama mertens demişti sanırım artık bazı şeylerin değişmesi lazım diye. bence futbol zekası dediğimiz olgunun olduğu futbolcular icardi de dahil oyun sistemimize isyan ediyorlar. ve en büyük sorunda okan hocanın hala bunu görememiş olması.

    ceza sahasından topu sürerek karşı tarafa geçiremeyen takım mı olur. sıkışan uzun top yapıyor. kimse sonuca aldanmasın dün takım 5'lik de olabilirdi yine. eğer bunlara bir çözüm bulamayacaksa artık bazı şeyleri sorgulamak lazım. dünkü maçı * ve yukarıda saydığım diğer maçları transferle falan açıklayamazsın.

    iyi oynadık ama kaybettik tabirinin yerini; kötü oyuna rağman kazandık veya kötü oynadık kaybettik aldıysa vay halimize. ben hoca da ışık da göremiyorum. çünkü kazandığı maçlar bizi aldattı. türkiyenin en elit takımının her maç dünyanın pas hatasını yapması, her maç hatalı gol yemesini, organize olamamasını bir zahmet okan hoca açıklasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın