resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12752
    2024 süper kupa'daki beşiktaş maçından sonra kendisine çok öfkeliydim. o maçtaki torreira zaha değişikliğinde çıldırmıştım. ortasahayı boşaltıp 15 dakika derbide ne yaşanacağını sanıyordu anlamamıştım. bomboş ortasahayla öyle maçlarda ne olduğunu anlamadan 5lik olabilirdin, ki olduk. ve galatasaray beş yiyorsa bir bedeli olmalı fikrindeyim, hala o fikirdeyim zaten.

    21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçında da ne olduğunu anlamadan beşlik olabilirdik. değişiklik yapıp ortasahaları çıkarmadan da zaten çok boş, çok eksik, çok zayıf bir haldeyiz. baskı yapan takımlara karşı muslera'nın isabetsiz uzun toplarına kalıyoruz. önde baskımız ise tamamen sonuçsuz, her takım çok rahat aşıp hızlıca hücuma çıkıyor. üç pasta ceza sahamıza iniliyor.

    hocanın bunları çözeceğine inanırdım, hala biraz inanıyorum, ama açıkçası 21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçından sonra hakeme bahane bulması biraz düşündürüyor. 2023-24 sezonunda elemelerde iyi değildik. sonra toparladık. ama bu sezon takım en başından beri beraber kamp yapıyor, antrenman yapıyor. bu eleme maçı bizim için sezonun en kritik maçı. şu maça hazır olamayacaktıysak neye hazır olacağız?

    hem maç başlığına yazdığım yazıda, hem de galatasaray futbol takımı başlığında şu cümleleri yazdım. beni en çok bu düşündürüyor:

    --- alıntı ---

    muslera-abdülkerim-nelsson-torreira-kerem-mertens-barış-icardi beraber belki 100den fazla maç oynadılar. hiç öyle birlikte üçüncü sezonuna çıkan takım gibi görünmüyoruz. bu beni çok düşündürüyor. bu sezon belki de çok uzun yıllardır ilk kez oturmuş bir kadronun üçüncü sezonunu yaşıyorduk ve o yüzden büyük ümitlerim vardı. takım pek de büyük umutlar beslenesi bir görüntüde değil.

    --- alıntı ---

    biz ne yazık ki üst üste üçüncü şampiyonluğu alıp avrupa'da başarıya koşacak, daha fazlasını isteyen bir takım gibi değil kendi içinde doymuş, dışarıda çözülmüş, yeni çareler bulamayan, belki de aramayan, kaybettiğinde de çok umursamayan bir haldeyiz. bu haldeysek de sorumlusu okan buruk. ya buradan en kısa sürede toparlamak zorunda, ya da sanırım herkes değişiklik ihtimalini konuşmaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın