resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 93
    adam gibi adam olduğunu, galataaraylı olmanın ne demek olduğunu, bizim camiamızın yöneticilerinin böyle insanlar olduğunu hatırlatmıştır. birde basın tarafından şişirilen kestane pardon efsane başkan var ya onun da karizmayı ucundan çizmiştir.

    'aziz yıldırım’ın ‘tek büyük fenerbahçe’ sözü için ne diyorsunuz?

    vallahi istatistiklere baksın aziz yıldırım... istatistik diye bir bilim var. alınan kupalar, şampiyonluklar oraya bakıp göreceksiniz. bir sene iki tane amatör şubede iki tane sponsor buldunuz, rakiplerinize karşı kazandınız diye tek büyük mü oldunuz? bu kadar kolay mı tek büyük olunuyor yani! fenerbahçe başkanı, kendi camiasına yaşadığı başarısızlığı unutturmak için böyle söylemleri ortaya atıyor ki, herkes yaşananları unutsun… hakikaten de talihsiz sözler bunlar. biz öyle demezdik

    fenerbahçe’nin geçen sezon amatör branşlarda size büyük üstünlük kurmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

    iyi servis yapıyorlar

    buradaki asıl konu şu. voleybol ve basketbol dört tane takım. dördüne de fenerbahçe yatırım yapıyor. bunun da sebebi ülker ve acıbadem firmaları. iki firma 23 milyon dolar para eriyorlar. bu takımlar da bizle karşılaşıyor. ama daha fazla yatırım yaparsanız böyle sayılar ortaya çıkabilir. ona bakarsanız, kürekte, sutopunda, yüzmede daha iyiyiz. başarı hemen yazılıp çiziliyor. onlar istatistikleri toplayıp servis ediyorlar. yazdırmayı iyi biliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın