resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 716
    ılk izlenimimi pekistiren futbolcu. cok net bir pasor ve takim kimligi yuksek bir oyuncu. o kadar net pas atiyor ki, attigi paslarin cok kolay oldugunu zannediyor insanlar. sahada o mesafedeki oyuncuyu gorup oraya pas cikarmak kolay zannediyor insanlar. bir orta saha icin birinci kriterim, topu defanstan ayagina aldiginda tansiyonumun firlamamasi. berkan, taylan, kerem d., zaman zaman torreira bile nabzimi firlatirken, sara kesinlikle buyuk sakinlikle topu kontrol edip pas trafigi baslatiyor. ziyech girip ortada oynadiginda, paslasacagi oyuncu oldugunda daha da yuksek verim verdigini gorduk.
    ılk yarida ıcardi’nin gogsune attigi top, araya birakip kalecinin sakatlandigi top, bunlari bu takimda kim atabilir? 15m istedigimiz acik oyuncularimiz hala topun rakibin icinden gececegini zannederek pas atarken, sara’ya laf soylenmesi cok garip kaciyor.
    yapilan yorumlari gordugumde, futbolun sadece calimla adam eksiltmek oldugunu zanneden bir kitle olustugunu goruyorum. benim futbolum boyle degil, ben basit futbol istiyorum. basit futbol da sara gibi adamlarla oynanir. biraz topa gelip, ver-kac, ucgenler kurmaya baslarsak ve atak organizasyonumuz at topu defansin arkasina kerem ve baris alirsa gitsinler almazsa hadi pres yapip topu ilerde kapalim zaten pasla ileri gidemiyoruz olmazsa, sara is yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın