resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12663
    21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçındaki oyuna rağmen hala kendisini eleştirenleri eleştirenleri anlamadığım hoca.

    bakın arkadaşlar galatasaray şubat ayından beri oynadığımız prag maçından beri tüm büyük maçlarda oyunu vermiş vaziyette. ligdeki dandik savunmaların ortalamasını biraz aşan, düzgün futbol disiplini ile oynayan her takım kalemizde bizi zor durumlara sokuyor. bu kazanırken de böyleydi bugün de böyle.

    hocayla bir alıp veremediğim yok. ancak alternatifli yedekli lig için hayli dominant bir kadro varken büyük maçlarda da haliyle en azından derli toplu oyun beklentimiz var. bu takımın hakkı 10 kişilik fenere yenilip, beşiktaştan 5 yiyip, young boys tarafından dalga geçilmek değildir. eğer bilek bükemiyorsak, en azından oyunu tutalım. ancak bu da gerçekleşmiyor. her hedef maçta madara olmaya alkış mı tutalım anlamadım.

    21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçını çeviririz çeviremeyiz orası ayrı ancak bu takıma çeki düzen vermesi gerektiği aşikar. karşıdaki rakip bize saygı duyarak işini yapıyor ve sonucunu alıyor. biz ise sahada 4 vitaminsiz ve 2 ayaksız ile maç almaya çalışıyoruz. bunun oluru yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın