• 20
    vergilerimizle ayakta duran kanalın ekstra para isteyerek yayın vadettiği devletin kanalının dijital platformu.

    aylık 99 tl istiyorlarmış. bu kadar para istemelerinin dayanağı avrupa maçlarında türk olmayan takımların maçlarını gösteriyor olması. yalnız herkes öyle her maçı izleyeyim kafasında değil. büyük çoğunluk yalnızca türk takımlarının maçlarını izliyor. diğer maçların özetlerine bakıyorlar anca. bu yüzden bu fiyat politikasıyla pek abone çekemeyeceklerdir.

    dizi yapımları olarak çoğunluğun ilgisini çekebilecek bir şeyler yapmaları gerekiyor. kurtlar vadisi ve eşkiya dünyaya hükümdar olmaz gibi dizilerin devamlarını yayınlayacaksa biraz daha üye çekebilirler. sansür dolu ve aşırı baskılı kontrol ile yapımcıları baskılarlarsa dizilerin içine etmeleri de mümkün olur tabi. ama mevcut politikada müşteri hedeflerini bulmaları imkansıza yakın.

    blutv bile bir hiçti. hbomax ve hepsiburada ile yaptığı ortaklıkla hayatını devam ettiriyor. tabii ile de böyle ortaklıklar olmazsa bir sezon sonra avrupa maçları yayın hakkı el değiştirmek zorunda bile kalabilir.

    ben amazon prime ve blutv kullanıyorum. özellikle koskoca amazon prime'ı çeşitli kampanyalarla bedava izliyorum aylardır. günümüz kargo parası civarında bir üyelik ücreti var. amazon prime ve hepsiburada premium üyelerine kargo bedava. her ay bir şey alınıyor zaten. bu şekilde ek bir kampanyaya gerek bile kalmadan bedava gibi kullanıyorum. eh biz trt'ye vergi ödüyoruz ve üzerine ek bir fayda sağlamadan bir de para mı vereceğiz trt'ye? kendilerine tavsiyemdir bir alışveriş sitesine kapak atsınlar. pttavm en olası olanı. bu şekilde belki üyelik düşünebilirim.

    edit: tabi fiyat politikası hepsiburada+blutv gibi olmalı. bu şekilde alışveriş sitesini de güçlendirirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın