• 87
    sara ve icardi'nin çözeceği maç olacak.

    bu yıla çok uyumsuz girdiler. mental olarak sıkıntılı ve ilk 11'leri sürekli değişiyor. genelde sürekli 11 değişse de son görüntüde atlet bir takım görüntüsü çiziyorlar ama kesinlikle farklı kazandıkları kupa maçı bir örnek değil. belki moral depolamış olabilirler ama saha içerisinde bir uyum problemleri var.

    gol bulmakta zorlanırken, konsantrasyonları çok düşük olduğundan bireysel ve yerleşim hatalarından gol yeme potansiyelleri çok yüksek. bizim maça tempo yaparak başlayacaklarını düşünmüyorum. kontrollü oynamaya çalışacaklarını düşünüyorum. eğer ön alan presi yaparlarsa bu onları daha da kırılgan kılacaktır. ilk golü erken bulursak toparlanabileceklerini sanmıyorum.

    sara ve icardi bu maçta parlayacaklardır. orta sahaya çok yıkılan bir savunma anlayışı yok. delici koşulara cevap verecek tek stoperi husic, kamara ise yüksek toplarda iyi ama yerden çok zayıf. araya atılacak koşularda büyük sıkıntı yaşatabiliriz. sara ise orta sahanın tek hakimi olabilir. torreira'nın yine hücum preste yer alacağını düşünürsek arkadaki regista kendisi olacak. kapılan toplarda etkili driplinglerle ve diagonal paslarla oyunu 1.nci bölgeden 3.üncü bölgeye hızlı taşıyabilirse icardi o atakları finalize edecektir.

    beklentim erken golle rahat bir maç geçireceğimiz ve young boys'da en az 1 kırmızı kart göreceği yönünde. vurduğumuz gol yediğimiz ofsayt olsun. allah yardımcımız olsun. haydi aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın