resim
Volkan Bayarslan
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 435
    var konusmalarindan sonra ortaya cikan net bir gercek var ki bu alakasiz herif hicbir halt bilmiyor. var kurallarindan bihaber, net olmayan pozisyonlara ve hakemin 1 metre onunde olan pozisyona cok net bir kirmizi kartlik faul degilse cagirilmayacagini bilmiyor.

    onunde 150 adet kamera acisiyla pozisyon yorumlamayi bilmiyor veya beceremiyor, bu kadar imkana ragmen dogru karari veremeyen ve kilodan kosamayan bu sisman arkadasi bir de bu haliyle tekrar teste sokacaklar sahada mac yonetebilsin diye.

    bunlara ilave olarak iletisim ve turkce konularinda da buyuk problemler yasadigi var kayitlarindan acikca anlasiliyor, yahu bu duduklu sey 2 kelimeyi bir araya getirip turkce konusamiyor daha. ne anlatmak istedigini karsisindaki hakem de anlamiyor zaten anlamadigi icin de torreira'nin topa mudahalesi olup olmadigini soruyor en sonunda, bir de bunu var'a oturtup karar verdiriyorlar.

    sonuc olarak, galatasaray yonetimi var ise acil olarak devreye girmeli ve bir zahmet bir daha hakemlik yapamamali bu alakasiz galatasaray ve turkce dusmani.

    (bkz: 16 agustos 2024 konyaspor galatasaray maci)
App Store'dan indirin Google Play'den alın