resim
Hayrettin Hacısalihoğlu
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3
    --- alıntı ---
    "galatasaray’ın bizden ceyhun ve selçuk’u alabilmek için serveti olması lazım. oyuncu servet değil. parasal servet. mukavalesi devam eden bir oyuncunun verilip verilmeyeceğine trabzonspor karar verir. başka oyuncuların transferinde galatasaray bu tarz etik olmayan davranışlar sergiledi, aynı şeyi trabzonspor’a yapamaz. ceyhun ve selçuk’a karşı servet’i teklif ettiklerini belli yerlerden teyit ettirdim. son derece yakışıksız. sporun dostluk centilmenlik ve barış fikirlerine sekte vuracak iki camianın arasını açacak gelişmeler bunlar."

    galatasaray, yabancı oyuncu transferindeki başarısızlığını bu yöntemlerle kapatmaya çalışıyor. ali turan ve gökhan zan’ın alınması gibi şimdi de selçuk’u, ceyhun’u gündeme getirerek transfer başarısızlığını kapatmak istiyor. galatasaray’ın bu tavrı bize dokunursa biz başka hiçbir kulübe benzemeyiz. sonradan bunun özrünü lafla kapatamazlar."

    --- alıntı ---

    http://www.milliyet.com.tr/.../1245225/default.htm

    galatasaray'a sallayarak popüler olma sevdasına kapılan bir tezcanlı daha..

    yok ceyhun'a ve selçun inan'a karşı servet'i teklif etmişiz, yok ayıp etmişiz de.. peh. teklif tekliftir, beğenirsen kabul eder, beğenmezsen reddersin biter. ne ayıbı, ne saygısızlığı yahu? selçuk kim, ceyhun kim? tff'nin dandik yabancı sınırlaması sonucu, tek özellikleri türk olmak olan sıradan adamlar. o dandik yabancı sınırlaması olmasa, kim yahu selçuk, ceyhun? kaç kere milli formayı giymiş, kaç tane avrupa maçında oynamış, türk takımları dışında kaç tane takım bu adamı alıp oynatır? senin servet dediğin adam, 9 milyon bonservis bedeli ile marsilya'nın kapısından dönmüş, türk milli takımının "vazgeçilmez ve alternatifi olmayan" bir numaralı defans elemanı. 5 milon bedel biçsen 50 tane talibi çıkar avrupa'dan. kapsana adamı eline fırsat geçmişken..senin yaptığın ayıptır be.. servet'e yapılan ayıptır. altı üstı trabzonspor'sun, apoel, anartosis falan ekmek arası sosis yapmış yemiş seni, 20 yıldır esamen okunmuyor türkiye'de, hâlâ 4. büyüksün kendi gözünde..

    pff, te allam şöyle adamlarla uğraşıyor türk futbolu, selçuk'a, ceyhun'a bel bağlıyor galatasaray ya, lanet olsun bu ülkenin futboluna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın