resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 643
    2 yıldır çölde su gibi ortasaha arayan takıma transfer rekoru ile katılmış, henüz ne kadar yararlı olacağı net olmayan ortasaha. net olmama kısmı facianın kendisi aslında. ve bunda futbolcunun hiç ama hiç suçu yok.

    ne yazık ki kendisi hakkındaki olumlu-olumsuz düşüncelerimizin bonservisinden bağımsız değerlendirilmesi pek mümkün değil. ben kendisi hakkında nötr kalmaya gayret ediyorum fakat bazı gerçekler var. yani her sene 100 m euro transfer bütçesi olan bir takım olsak bir nebze anlaşılır da şu kadar yatırım yapılmış bir futbolcuya da daha hazır değil, alışma süreci, milli takım arası işe yarar vs. geyikleri 2-3 haftaya mide bulandırmaya başlar. gerçi bazı arkadaşlarımız çok umutlular saygı duyuyorum. zaman umarım onları haklı çıkarır.

    son sözüm de yönetime. dünyanın en kolay işini yapıyorsunuz. takımın hakkını savunmak yok, yüksek profilli topçuların menajerinden anca randevu alınca haber yaptırırsınız, proje desen anca konuşur icraat yapmazsınız, kulübün tüm kurşununu et mi balık mı belli olmayan adama gömersiniz. valla güzel iş. gerçi ndombele hala bizde olsa ondan bile hala medet umacak, hazır olmasını bekleyecek taraftarlarınız da var bir yerlerde. öyle saça böyle tarak. onlara layıksınız. bravo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın