• 238
    pınar sene başında sponsorluktan ayrılacağını açıklamıştı zaten artık selçuk yaşar'ın holding'i değil reis'i en çok en güzel ben yalarımcıların holdingi oldu. ben de o malum açıklamadan beri boykotuna devam ediyorum.
    karşıyaka ile galatasaray gerilimi baskete dayanıyor. eski maçlar da çok gergindi sahaya bozuk para atılıp galatasaraylı basketbolcu parayı havada yakalayıp geri attı diye diskalfiye eidlmişti diye hatırlıyorum. şimdi oyuncu saha içinde adam dövüyor herkes ne güzel dövdün diyor. neyse ergin ataman dönemi de biraz bu olayları artırdı.
    bence fenerbahçe gibi hak yeme odaklı kulüpler para ile yönetimleri alabilir ama taraftar hakkının yendiğini ve kimin tarafından yendiğini görürse gerekeni önce rakibe sonra kendi yönetimine yapar. süperligde böyle taraftarı olan kulüplerin olması bizim işimize gelir. kasımpaşadır, karagümrüktür, başakşehirdir bunların taraftarı yok, taraftarları yöneticileri. geçen sene ali koç ligde taraftarı olmayan bir yığın istanbul kulübü varken zirve dönemini yaşadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın