resim
İlkay Gündoğan
Takım:Man City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1143
    kendisi 33 yasında, ekim ayında doğduğunu düşünürsek 34 bile diyebiliriz.

    kendisi 8-12 milyon euro yıllık ücret kazanan bir futbolcu. geçmişi, göçmen kökenli olmasına rağmen almanya milli takımı kaptanlığı ve manchester city ile premier lig, şampiyonlar ligi gibi hem sportif hem medeni başarılarla dolu.

    bahsedildiği gibi fanatik galatasaraylı olsa daha geçtiğimiz sezon bile gelmesi lazımdı zira geçen sezon sonu itibariyle bile kariyeri başarılar ile doluydu zaten.

    hadi geçen yaz almanya'da oynanan avrupa şampiyonası sebebiyle göz önünde kalmayı tercih etti diyerek barcelona tercihini anlayışla karşılayalım.

    ancak bu sefer de gelmezse, biz galatasaray kapılarını kendisine sonuna kadar kapatmalıyız. beyimiz manchester city'de 2 sezon daha rotasyonda takılıp 36 yasında mı gelmeyi düşünüyor? galatasaray'ı emekli ünlü futbolcuların takım kurup yarıştığı hali saha turnuvalarında yarışıyor sanıyor heralde.

    daha dün almanya milli takımı bırakırken, fiziki ve mental yorgunluklar hissettiğini söyleyen sen değil miydin ilkay?

    2 sene sonra sahada ter atıp milyon euroları kerizlemeye gelmeyi mi planlıyorsun? yoksa galatasaray ile sadece jübile mi planlıyorsun?

    son olarak sportif açıdan görüşümü belirteyim. gelirse çok net sınıf atlatır, şampiyonlar liginde çeyrek final şansımız dahi olur. kendisi hala fizik olarak iyi seviyede ve öldürücü pas yeteneğine sahip. direncli rakiplere karsi maçlarımızın kısır geçmesinin sebebi yalnızca merkez ortasahanın top süremiyor oluşu değil, kilit pas atamıyor oluşu. ilkay bu problemin ilacı olur, icardi ile yakalayacagi uyumu hayal bile edemiyorum.

    erden timur misali tüm sponsorlar devreye sokularak yıllık 8-10 milyon euro civarı maaş teklifi 2 yıllık sözleşmeyle kendisine sunulmalı. bu teklifin üzerine de bu sene gelmeyecekse galatasaray kapılarının sonsuza dek kendisine kapanacağı bildirilmeli. hazır icardi, torreira, sanchez başta olmak üzere iskeletimiz varken bu ritimi kaçırmamamız gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın