resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 628
    galatasaray taraftarı senede izlediği maçların %95'inde kendisine kapanan rakipleri izliyor. geçen sene bize açık oynanan 4 maç vardı. bayern ve manchester maçları.

    sürekli kapalı savunma izleyen taraftar da televizyon bașında sağa pas, sola pas, ileri vur, geri vur, stopere dön izliyor. maçın yüzde 70'i bu. sonra da diyor ki "abi ortasahada bir adam olsa dikine koșsa ve 2-3 kișiyi oyundan düșürse ve rakibi eksik yakalasak daha rahat pozisyon buluruz." haksız mı? değil. ama her gelen oyuncuya da bu gözle bakmamak lazım. çünkü sara bu tarz bir oyuncu değil.

    https://youtu.be/nnRKjlYnqos?si=uGoZsU81kNCfBMkd

    adamın geçen sene yaptığı asist ve golleri izledikten sonra beklediğiniz ortasaha olmadığını göreceksiniz. sara 5 kiși içinden çıkıp basan topçu değil. daha çok bağlantı olabilen topu pas yolu ile ileri hızlıca tașıyabilen bir orta saha oyuncusu. yaptığı asistlerin çoğu duran top. ilk önce bütün duran topları kendisine bırakalım artık. iyi kullanıyor çünkü. ceza alanına koșu yapıp goller atmıș. bunu da bir alternatif haline getirmemiz gerekir. birazcık aldığımız oyuncuya uygun oyunu bulmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın