resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 616
    şimdi ortada bir hastalık var, belirtileri de minik minik benekler, döküntüler falan. doktor tabi hemen teşhisi koyuyor, kızamık bu! tedavi edilmesi lazım!

    sonra başlıyolar kızamık aşısı aramaya ama bakıyolar ki aşı çok pahalı, alamıyorlar. ee napalım napalım falan derken aylar günler geçiyor, hastalık aynı şekilde devam ederken yine aynı doktor gelip diyor ki, biz en iyisi çiçek aşısı alalım. zaten çiçeğe de benziyo hehe.

    sonra vuruyolar çiçek aşısını. ama bakıyorlar hastalığın seyrinde bir değişim yok. köylü birden ayaklanıyor tabi, nasıl işe yaramaz!? kazık mı yedik!? çiçek aşısı dandik kesin!? o kadar para verdik! biz demiştik bu çiçek aşısı o kadar etmez diye! elalemin aldığı çiçek aşıları şıp diye kesiyo hastalığı...

    **

    bu adam bizim kızamığa vurduğumuz çiçegimiz.

    galatasaray merkez ikilisini sadece hücum press ve geçiş savunmasında kullanıldığı için 6-8'e uygun olmadığını, mevcut yapıda hiçbir şey değiştiremeyeceğini, alacağı sorumlulukların tamamen yetenek seti dışında olduğu ayan beyan ortada olmasına rağmen okan hoca 6-8'de oynatacağı için işinin epey zor olacağını 2 hafta önce falan yazmıştım. (bkz: #3988554)

    ve son 10 maçını sağ açık ve 10 numara oynayarak gelen solak bi brezilyalı, 6-8'de süpürücülük yapamadı diye hayatının lincini yedi. hiç de fena oynamamasına rağmen.

    taraftarından teknik ekibine kadar yaşanan akıl tutulması ne kadar korkunç değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın