• 297
    inanılmaz bir maç. bakın 2010-2011 sezonunda dahi bu kadar şaibeli maç yoktu. göztepe elinden geleni yapmış ama bu haysiyet yoksunlarıyla anca berabere kalabilmiştir.

    * göztepe'nin iptal edilen golü dünyanın en komik iptali olabilir. tamamen yanlış karar, osayi'nin rakibini itmesi ile kubilay istemsizce pozisyon gereği ismail'in ayağına basıyor. ne bir kasıt var ne de faulü gerektiren başka bir şey. korkunç bir karar.

    * fenerbahçe'ye verilen penaltı bu ligde gördüğüm en kötü penaltılardan birisi. rakiple ikili mücadele ve devamında her iki oyuncunun da dengesi bozuluyor. hatta osayi biraz kendini bırakma meyilli gittiği için bu denge bozukluğu meydana geliyor. bu penaltıysa bizim ilk iki hafta verilmeyen 3 ya da 4 penaltımız olduğunu söyleyebiliriz.

    *saint-maximin kırmızı kartı atlandı. daha geçen hafta ostervolde için santimetre hesabı yapanlar sus pus olmuş durumda. ostervolde'nin pozisyonu da kırmızıydı çünkü kontrolsüz ve sporcu sağlığını tehlikeye atan bir hareketti. yani yok bileğe gelmiş yok ayakkabı seviyesiymis vs bunlar saçmalık. ona topla oynama niyeti varken ve o kadar kontrolsüz olmayan hareketlerde bakılıyor. bu pozisyon dünyanın her yerinde kırmızıdır. net şekilde bilegin üst kısmına, kaval kemiğine doğru yapılmış kontrolsüz ve sporcu sağlığını tehdit eden bir bir hareket.

    *göztepe'ye verilmeyen penaltı. özellikle fenerbahçe'ye verilenle yanyana bakınca daha da bir penaltı olan pozisyon. ceza sahası içine saçma sapan bir hareketle göztepe'li oyuncu yerde kalıyor. tam tersi olsa hakem heyecan ve büyük bir neşe patlaması içinde beyaz noktayı gösterirdi.

    *ali koç olayı bambaşka bir skandal, onunla ilgili diyecek söz bile bulamıyorum.

    gerçekten 35 yıllık hayatımda ben bu kadar ayan beyan yapılan hatalar, bu kadar bir tarafa verilen maç görmedim. geçen haftaki hatalar, bizim iptal edilen golümüz ve verilmeyen penaltılar, aleyhimize kamuoyu oluşturma çabası. pozisyonları aklamak için kullanılan yayıncı kuruluşun üç maymunu... dursun özbek ve yöneticilerin biran önce harekete geçmesi ve yol yakınken herkesi ayağa kaldırması gerekiyor. gel gör ki bizim yönetim bunları yapabilecek kalibrede, çapta falan değil. alan memnun satan memnun kafasındalar. allah sonumuzu hayır etsin diyorum. bu oyunların senaryoların bir işe yaramadığını ve hak yiyerek şampiyon olamayacaklarını 10 yıldır öğrenemediler, 11. yılda da öğrenemeyecekler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın