resim
Mustafa İlker Coşkun
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:45
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 196
    17 ağustos 2024 göztepe fenerbahçe maçında yaptığı bariz hatalarla artık acilen emekli edilmesi gereken şahısdır. senelerdir fenerinin beğendiği tweetlerle kollamasından , ne olduğu belli bir kişidir. gelelim dünkü maçta yaptıklarına, tarihe not düşelim. bütün pozisyonların altına videoları koydum, daha net anlaşılsın, belki utanan birileri çıkar!!!

    1) göztepenin golü %10000 gol. adamı zaten osayi itiyor, ne yapacak bu adam?

    https://x.com/...lr-Ge1hNKWIdOt4BSGMA

    2) fenerin penaltısı skandal. adamı itiyor ve adamın ayağı ona ufak temas etmesine çalınıyor. geçen yıl gördük ki yabancı var, net penaltı dışındakilere asla penaltı çalmıyor. (fenerli oyuncunun koluna dikkat)

    https://x.com/...lr-Ge1hNKWIdOt4BSGMA

    3) göztepenin penaltısı, kornerden gelen topa mert müldür kasap gibi , adamı biçip, indiriyor ve skandal bir şekilde var devreye girmiyor. lan fenerin penaltısını veriyorsunuz da %100 penaltıyı niye atlıyorsunuz? mert’in topla alakası mı var? kamikaze dalışı yapıyor oyuncuya ve yalandan da kendini atıyor. anlıyor çünkü penaltı yaptırdı!!!

    https://x.com/...lr-Ge1hNKWIdOt4BSGMA

    4) maximin kırmızısı. bu pozisyonu atlaman zaten senin hakem olmadığının %100000 kanıtıdır.

    https://x.com/...lr-Ge1hNKWIdOt4BSGMA

    normal bir ülkede, senin lisansını sabaha bırakmadan yırtıp atarlar, net bir şekilde yırtarlar ama bakalım yeni federasyon ne yapacak???

    sayın ibrahim hacıosmanoğlu, ben var hakeminin hata yapmasını kabul etmiyorum! demiştiniz, hadi buyrun, icraat vakti. bizim maçta %100 golü iptal edip, burada futbol katliami yaptılar. bizim yönetimden ümidi kestiğim için, sana sesleniyorum. hadi bakalım ne olacak? tez zamanda layıkını bulman dileğiyle mustafa efendi…
App Store'dan indirin Google Play'den alın