• 221
    çok uzun zamandır izlemiyordum. 2-2 biten göztepe - fb maçında feneri nasıl aklayacaklar acaba diye merak ettim, önce vakitlerinde programa girmediler, güntekin bağlandı, pozisyonları hazırlamakta zorlanıyoruz falan dediler. günto, biz biraz uzatalım siz işinizi rahat yapın dedi. bu arada hazırlıklarını tamamladılar ve yayına girer girmez başladılar.

    -ilk pozisyon fb ye kalkan ofsayt bayrağı yanlış, bu pozisyon ofsayt değil penaltı dediler. el ile itme var şiddetin önemi yok dediler, sonra arttırarak kırmızı kart dediler. ( bu elle itme penaltıysa sadece icardi bu pozisyondan her maç 5 tane penaltı alır)

    - göztepe’nin golüne ismail’in ayağını kaldırıp adama çelme çakmasına, ismail’in topa hamle yapmak için havaya kaldırdığı ayağa vurdu dediler. hani sana göre bana göreydi amk. bence iso ayağını adamı düşürmek için kaldırıyor.

    - fb nin penaltısına direk penaltı dediler.

    -göztepe nin ilk golü öncesi göztepe’ye faul yokmuş, o top dönmüş dolaşmış korner olmuş, o kornerde gol olmuş.

    -maximin pozisyonuna eğilip bükülüp, kırmızı verilebilir, ama şöyle böyle hakem sarı verdiyse benim açımdan doğru dediler.

    -göztepe'nin verilmeyen penaltısına, karar doğru, buna kimisi penaltı diyebilir ama ben devam etmesini daha doğru buluyorum dediler.

    hakem yorumunuda, sadece fenerin verilmeyen penaltısı ve o penaltıdan atlanan kırmızı kart hatalıymış. yani şu maçta bile feneri mağdur göstermeyi başardılar. bence bu gayret büyük bir alkışı hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın