resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 595
    younes belhanda, felipe melo, fernando reges, badou ndiaye, mario lemina, selçuk inan, gedson fernandes en son olarak da lucas torreira. kötü ayrılsak da cassio lincoln, elano blumer ve hatta misimovic...
    bu adamların hepsi iyi oynadılar, kötü oynadılar, formda oldular, formsuz oldular ama sahaya girdikleri ilk andan itibaren yaptıkları yapamadıklarını belli eden oyuncular oldular.
    daha şimdiden başladık, aslında 10 oynasın, 8.5 numara, git gel oyuncusu değil kaleden uzaklaştırıyoruz... ben bu filmleri 10 kere izledim geçmiş olsun. icardi, mertens ve hatta kerem aktürkoğlu bunlar da kaleden uzaklaşıyor yeri geldiğinde ama ayaklarında pranga yok 25 metre tak diye adamın ayağına kafasına topu indiriyorlar.
    eğer ben bir adama 18 milyon euro veriyorsam bu yoklukta o adam tabiki messi olmayacak ben bu parayı verebiliyorum diye, ama kerem demirbay kadar da oynayamayacaksa biz bu adama bu parayı neden gömdük?
    iyi futbolcu mu? göreceğiz umarım katkı sağlar.. ama 18 milyonluk adam kesinlikle değil ve istediğiniz kadar kendinizi kandırmaya çalışın.. ka-zık-lan-dık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın